Betingelser

Vi sender ingen kjoler før betaling er registrert på konto.

Spesialbestilte klær forhåndsbetales til konto før vi begynner å designe/sy.

For alle kjoler vi syr etter kundens ønsker og størrelse kommer et tillegg på kr 500,-

På alle spesialbestillinger er det kundens ansvar å sørge for at siste mail alltid inneholder oppdatert bestillingsskjema, slik at vi ikke må lete i flere forskjellige mailer etter ønsket dekor eller mål. Dette må vi ha da vi printer ut dette skjemaet og jobber etter det når vi designer/syr din kjole.

Vi tar dessverre ikke bestillinger per telefon og har heller ikke kapasitet til å måle kundene våre. Målene er lette å få riktig på egen hånd, og fleece sitter heldigvis pent på langt de fleste.

Det er mange som spør om å få komme å se på kjolene våre, men da de fleste kjoler blir sydd på bestilling og postet umiddelbart har vi ikke mange ferdigsydde kjoler hjemme. Vi har heller ikke et studio eller noe eget lokale, men sitter og syr hjemme, så besøk er derfor ikke ønskelig.

Leveringstid

Vi forsøker å bruke max tre uker fra kjolen er betalt til vi poster den, men noen ganger blir det litt til.

Ved ventetid prioriteres bestillingene etter innbetalingsdato.

Angrefrist

Det er 14 dagers returrett på de ferdigsydde kjolene slik angrefristloven krever ved kjøp over internett. Kunden betaler selv porto ved evt retur. Det er viktig at du tar kontakt med oss først for å avtale returen.

Når du har betalt for en kjole vi skal sy spesielt for deg er det ingen angrefrist. Den ferdigsydde kjolen er sydd etter dine ønsker både når det gjelder farger, dekor og mål, derfor er det selvfølgelig ikke returrett på den med mindre den avviker fra målene eller fargeønskene du har spesifisert i bestillingsmailen. Vi skreddersyr ikke klær, men tilpasser de etter målene du oppgir, så små avvik fra mål til ferdig kjole må aksepteres.

Porto

Porto for en fleecekjole er kr 150,-  Da sendes kjolen i en smartposteske og vi mailer deg sporingsnummer når kjolen er ferdig.

Mail oss om du lurer på noe!


Reklame

2 Responses to Betingelser

  1. Gunn Bente Drevland sier:

    Hei. Jeg er litt usikker på hva bringemål er. Hvordan tar jeg det målet?

    • mojodesign sier:

      Se på siden som heter fleecekjoler, litt langt ned ser du bilde av et målebånd rundt bringa. Det er der dekorbåndet sitter på kjolene våre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: